Hopp til hovedinnhold

Jobb sammen om nettsiden

Du kan invitere andre til å redigere nettsidene dine. Teammedlemmer kan bruke Nettify AI og redigere manuelt — og med egen plan kan de også publisere selv. Du finner oversikten under Team i menyen i dashbordet.
Tilgang gis per nettside. En kollega du inviterer til ett prosjekt, får ikke automatisk tilgang til de andre.

Inviter et teammedlem

1

Åpne Team

Logg inn på nettify.no og velg Team i menyen.
2

Velg Inviter medlem

Knappen ligger øverst til høyre.
3

Velg prosjekt og skriv e-postadresse

Velg hvilken nettside personen skal få tilgang til, og skriv inn e-postadressen deres.
4

Send invitasjonen

Personen får en e-post med en lenke. De dukker opp i listen så snart de har takket ja.
Du kan også invitere folk inne i et prosjekt, under Teammedlemmer.

For den som blir invitert

1

Åpne e-posten

Klikk på lenken i invitasjonen.
2

Logg inn eller opprett konto

Bruk samme e-postadresse som invitasjonen ble sendt til. Ellers virker ikke invitasjonen.
3

Godta invitasjonen

Velg Godta invitasjon. Prosjektet dukker opp i oversikten din.
Invitasjoner har begrenset levetid. Har det gått for lang tid, må du be om en ny.

Se og administrer medlemmer

I Team-oversikten ser du alle som har tilgang til prosjektene dine — navn, e-post og hvilket prosjekt de er med på.
  • Søk på navn eller e-post
  • Filtrer på prosjekt

Fjern et teammedlem

1

Finn personen i listen

Bruk søk eller prosjektfilteret.
2

Velg Fjern medlem

Bekreft valget.
Personen mister tilgangen til det prosjektet umiddelbart. Har de tilgang til andre prosjekter hos deg, beholder de den.

Godt å vite

Kreditter følger brukeren

Kreditter deles ikke i teamet. Hver bruker bruker sine egne når de gjør endringer med Nettify AI.

Fakturering er privat

Teammedlemmer har ikke tilgang til abonnement, betalingskort eller fakturaer.
Vi anbefaler at begge har en egen plan. Da kan dere begge gjøre endringer med Nettify AI og publisere hver for dere. Har bare én av dere plan, kan den andre fortsatt redigere — men publiseringen må gjøres av den som har planen.

Ofte stilte spørsmål

Det er ingen fast grense på antall teammedlemmer per prosjekt.
Ja, hvis de har en egen plan. Har de ikke det, kan de redigere — men publiseringen må gjøres av en i teamet som har plan.
Vi anbefaler det. Kreditter gjelder per bruker, ikke per prosjekt, så med hver sin plan slipper dere å vente på hverandre for å gjøre endringer og publisere.
Nei. Kreditter deles ikke. Hver bruker trekker fra sin egen beholdning når de bruker Nettify AI. Se Nettify AI-kreditter.
Nei. I dag gir en invitasjon full redigeringstilgang til prosjektet.
De vises først etter at invitasjonen er godtatt. Sjekk at de brukte samme e-postadresse som invitasjonen ble sendt til, og be dem se i søppelpostmappen.
Nei. Prosjektdeling er en del av Nettsidebygger og Levert. Se Planer og priser.